Bli medlem

Sällan mår man väl så bra som när man landat på ett riktigt skönt ställe, tänt en god cigarr och andats ut? Att puffa en god cigarr tar en liten stund och det är kanske just det som är en del av charmen – att få chansen att pausa i livet, ägna sig åt en kort stunds njutning och gärna tillsammans med inspirerande, likasinnade människor.

Alla som har ett genuint cigarrintresse är välkomna att ansöka om medlemskap i sällskapet. Hos oss träffar du allt från intresserade nybörjare, ivriga entusiaster till slipade cigar aficinados!

Medlemskapet kostar bara 500 kr/år och är helt utan förpliktelser men åldersgränsen är 20 år. Under året arrangerar vi ett flertal evenemang med cigarren i fokus, bland annat Cigarrens Dag. Då ägnar vi en heldag åt att tillsammans ta del av spännande cigarrer och intressanta provningar. Kring jul anordnas den traditionella julfesten som brukar bli ett laddat skådespel för smaklökarna, en helt ny dimension av julen. Under året dyker ett stort antal mindre happenings och spontana träffar upp. Och så Cigarrfestivalen i slutet av sommaren, förstås, vår stolthet!

Fullständigt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Berätta lite om dig själv (obligatorisk)

Anti-spam fråga (obligatorisk)

Skriv in koden: captcha

Götheborgs Cigarrsällskap
Bankgiro: 492-9717